Storitve

Platforma IZROČILO omogoča sodobne in tehnološko napredne načine predstavljanja in promocije rokodelskih storitev in izdelkov, s čimer krepi njihovo privlačnost med občinstvi in hkrati ozavešča o pomenu in vrednosti starih obrti.

S spodnjimi paketnimi storitvami vas lahko podpremo pri digitalnem trženju in doseganju globalnega občinstva. Cene storitev se določijo po natančni uskladitvi z željami in potrebami naročnika. Za več informacij se obrnite na info@dobra-pot.si.

Izdelava 3D skenov vaših rokodelskih izdelkov

Dediščina in sodobna tehnologija z roko v roki. Povečajte privlačnost svojih izdelkov in jih predstavite v natančnem 3D prikazu. S tem boste svojim strankam omogočili izjemen vpogled v vaše delo in jih navdušili s prefinjenostjo in lepoto vaše obrti.

Priprava zasnove spletne rokodelske delavnice

S pomočjo utečene ekipe vam pomagamo pri oblikovanju privlačne in učinkovite spletne delavnice. Skupaj bomo ustvarili spletno doživetje, ki bo navdušilo udeležence ter jim omogočilo enostavno in interaktivno pridobivanje znanja s področja rokodelstva.

Trženje vaših izdelkov prek spletne trgovine platforme Izročilo

Razširite svoj doseg in poiščite nove stranke prek spletne trgovine Izročilo. Prek te specializirane platforme, ki je namenjena ohranjanju in promociji kulturne dediščine, boste dosegli občinstva, ki cenijo unikatnost in ročno delo.

Priprava koncepta promocijskega videa

Po želji vam pomagamo pripraviti poglobljen in zanimiv koncept dokumentarno-promocijskega videa, ki bo poudaril edinstvenost vaše zgodbe ter pritegnil pozornost ciljnega občinstva.

Celostna promocija prek platforme Izročilo

Prilagodljiva možnost kombiniranja več zgoraj navedenih storitev glede na vaše specifične potrebe in cilje. Skupaj bomo oblikovali paket podpore, ki bo prilagojen vašim željam in vam bo pomagal doseči vaše cilje na področju digitalnega marketinga in promocije vaših rokodelskih izdelkov.